måndag 23 november 2009

Måndag morgon i november

Det är måndag morgon och ute är det grått och tråkigt. Idag ska jag förbereda möte med Svenska Missionskyrkans folkhögskolenätverk på onsdag och en skoldebatt i Emmaboda på torsdag. Och i kväll åker jag till Eksjö för möte med socialdemokraternas skolgrupp i F-län.

Jag kan se tillbaka på en mycket trevlig och händelserik vecka. I tisdags möttes ett tiotal riksdagsledamöter för en ny förenings första årsmöte. Den kallas för den svensk-palestinska parlamentarikerföreningen och är tvärpolitisk, vilket innebär att föreningen är öppen för riksdagsledamöter från alla partier. Egentligen smygstartade vi den svensk-palestinska parlamentarikerföreningen för en månad sedan. Då var vi ett tiotal ledamöter som besökte PLO-delegationen i Stockholm för möte med dess ambassadör Salah Abdel Shafi.

I fredags var det 80-års firande av Sveriges kristna socialdemokrater, Broderskapsrörelsen. Det kom mycket folk både till seminariet på ABF-huset och minglet på Sveavägen 68. Bland annat så var Mona Sahlin, Peter Eriksson och Lars Ohly där och framförde sina gratulationer till Broderskapsrörelsen. Senare på kvällen var vi på Aliasteatern och såg Ruts bok. Och i lördags var Broderskapsrörelsens förbundsstyrelse samlade till styrelsemöte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar